Mossens Bryggförening

Aktuellt

Nu, den 29/3, så finns flotten sjösatt om du vill använda den för att fixa med fånglinor från akterstolparna innan du sjösätter.

Nu finns protokollet från årsmötet 2023 upplagt under fliken ”Årsmötesprotokoll”.

Har du bokat sjösättning för 2023 då du torrsatte i höstas men är osäker på vad som bestämdes? Kolla under fliken ”Sjö- och torrsättning samt arbetsdagar”. Där finns också uppgift om arbetsdagarna för 2023.
_________________________________________________________

Elbilar-/båtar laddning
Allt fler går nu över till att köra någon form av laddbar bil och kanske är det någon som redan nu funderar på att framgent investera i en eldriven båt.
En fråga har lyfts om det är ok att ladda bilen eller båten via föreningens eluttag och svaret är nej. Vårt lokala nät är på intet sätt dimensionerat för den typen av belastning.

Historia
I menyn finns nu en flik ”Föreningens historia”. Vill du få lite bakgrund till vår förening och lättsam läsning om samhällets och Torslandas utveckling från sent 40-tal fram till föreningens 30-årsjubileum 1998 så tryck på den.

Tips
Eftersom vi har organiserad vakttjänst i hamnen så har en del försäkringsbolag rabatterad premie av sin båtförsäkring för oss som medlemmar. Kolla med ditt försäkringsbolag vad som gäller.

 

Flygbild

 hamnen_flygfoto